foto-330x450-caroline-over

Caroline Ceulen

Voordat ik met Rebalancing in aanraking kwam, dacht ik dat ik de gebeurtenissen in mijn leven goed verwerkt had. Nu weet ik dat er een groot verschil zit in iets met je hoofd verwerken of iets met je gevoel.

Sinds rebalancing durf ik met meer vertrouwen de wereld tegemoet te treden. Ook al zijn er obstakels, ik weet dat ik ze niet meer uit de weg hoef te gaan omdat ik uiteindelijk altijd bij mezelf de oplossing en de rust zal vinden.

Na de 3 jarige opleiding Rebalancing heb ik de opleiding medische basiskennis afgerond.

In 2013 heb ik de opleiding tot coach in de mat afgerond. (www.demat.nl)

In 2015 heb ik de training massage en kanker gevolgd bij de “stichtingvoorjou”.

In 2017-2018 NARM (neuro-Affective Relational Model) ontwikkelt door Dr Larry Heller en gaat over vroegkinderlijke trauma’s. voor meer info: www.drlaurenceheller.com

Ik ben lid van de VNT (Vereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten), deze vereniging wordt erkend door de meeste zorgverzekeraars.

Sinds 2019 werk ik naast mijn eigen praktijk  ook bij TCNL (Trauma Centrum Nederland) in Vorden als lichaamsgericht therapeut.