foto-1170x450-pad

Ervaringen

Omwille van de privacy van mijn cliënten zet ik geen namen achter hun verhaal, alleen de eerste letter van hun voor of achternaam.


Toen ik bij jou kwam zat ik achter een muur van afweer, angst, schaamte en onzekerheid en voelde ik me klein, kwetsbaar en bang. Veel hoofd, weinig lijf, weinig feeling met mezelf.

In de sessies voel ik me gedragen in een kommetje van liefdevolle handen en uitgenodigd om mezelf voorzichtig te openen, laagjes af te pellen, kwetsbaar te zijn en mijn verhaal te accepteren zoals het is. Het is een ontdekkingsreis waarvan ik de bestemming niet weet en het eindpunt nog niet in zicht is. Heftig, confronterend, mooi, zacht, liefdevol, wonderlijk en best lastig.

Je bent heel zorgzaam, betrokken, begripvol, zonder oordeel en je biedt de veiligheid voor overgave in voelen wat mijn lichaam me vertelt en durven loslaten wat niet meer nodig is. Een veilige bedding om thuis te komen in mezelf en me te herinneren wie ik ben. Stapje voor stapje krijg ik verbinding met mezelf. Mijn hoofd raakt leger en ik voel me steeds voller, liefdevoller. Mijn jas gaat steeds beter passen.

S.